تاثیر منفی نور آبی تلفن همراه بر بینایی و خواب
فیزیک ، لیزر و پلاسما
«اگر کسی احساس کند که هرگز در زندگی دچار اشتباه نشده، این بدان معنی است که هرگز به دنبال چیزهای تازه در زندگیش نبوده است.»-آلبرت اینشتین

تاثیر منفی نور آبی تلفن همراه بر بینایی و خواب

تلفن همراه ابزاری مهم و موثر در زندگی امروز محسوب می شود و برای بسیار منبع دائمی کسب اطلاعات، و برقراری ارتباط است. یک پژوهش جدید نشان می دهد که استفاده از تلفن همراه در شب پیش از خواب، نه تنها موجب اختلال در خواب بلکه نابینایی موقت می شود. اما بسیاری از کاربران از پیامد های خطرآفرین این عادتِ ریشه دار، آگاه نیستند

کارشناسان می گویند با وجودیکه ما با دو چشم به صفحه تلفن همراه نگاه می کنیم ولی با نگاه کردن طولانی در حال دراز کشیده، یک چشم ممکن است بطور غیر ارادی از تمرکز در یک نقطه منحرف شود. بتازگی دو مورد از نابینایی موقت چند ماهه در یک مجله پزشکی در انگلستان (New England Journal of Medicine) ثبت شد. دو زن ۲۲ و ۴۰ ساله از نابینایی موقت بطور مکرر شکایت کردند.

دکتر گوردون پلانت، متخصص اعصاب در بیمارستان ملی اعصاب لندن می گوید: «معمولا چند ثانیه طول می کشد تا چشم راست هم مانند چشم چپ ببیند. در صورتی که دراز کشیده باشیم حالت عکس آن بیشتر محتمل می شود. چیزی که موجب نگرانی مردم می شود این است که وقتی با دو چشم به تلفن همراه نگاه می کنند فکر می کنند با چشمی که نور به آن می خورد نمی توانند ببینند ولی اگر با هر دو چشم نگاه کنند، چنین تصوری برایشان پیش نمی آید.»

پس از شکایت این دو زن از ۱۵ بار نابینایی موقت، هر دو مورد آزمایش های پزشکی متعدد از جمله ام آر آی و آزمایش قلب قرار گرفتند. دکتر گوردون پلانت می افزاید: «از دست دادن بینایی گذرای یک چشم نشانه بسیار مهمی است. زیرا می تواند هشدار وقوع سکته مغزی باشد. این یکی از شایع ترین دلایلی است که بیماران به بیمارستان چشم می آیند. بیمار دارای این نشانه به بخش سکته ارجاع داده می شود. زیرا بینایی شان را موقتا از دست داده اند. این نشانه در افراد سالمند بیشتر دیده می شود ولی جوانها هم ممکن است در معرض خطر سکته مغزی باشند.»

نشانه های نابینایی موقت در اثر تلفن همراه، شبیه نشانه بیماریهای جدی مانند سکته است و ممکن است به تشخیص اشتباه پزشکی منجر شود. دکتر گوردون پلانت می گوید این بیماران اتوماتیک به بخش سکته ارجاع می شوند. پزشکان متخصص سکته که لزوما با اختلالات بینایی آشنا نیستند، آنها را معاینه می کنند. بقیه مراحل تشخیص هم مانند ام آر آی، سی تی اسکن، سونوگرافی و بقیه بصورت اتوماتیک انجام می شود.

نگاه کردن زیاد به صفحه های کوچک تلفن همراه موجب محو دیدن و سردرد می شود. نور آبی صفحه با کاهش هورمون ملاتونین موجب اختلال خواب می شود. به نظر کارشناسان ساده ترین راه حل، استراحت هر ۲۰ دقیقه یک بار است.

https://telegram.me/joinchat/BMwqxTu_bObM-JSEgXh81Q


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: چهار شنبه 23 تير 1395برچسب:,
ارسال توسط اسماعیل لشنی
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 79
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 79
بازدید ماه : 137
بازدید کل : 11336
تعداد مطالب : 163
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1